Semester på ingång, Fettisdagen och lite vad som händer framöver!

Hej på er!

Måndag igen och ny vecka!

Hoppas att ni haft en fin helg trots att det blåst och regnat som bara den. Det var ett rejält oväder här i Göteborg så det var skönast att hålla sig inne så mycket som möjligt mellan hundpromenaderna!

I helgen har jag fokuserat mest på att skriva och skicka in den senaste Arkeologitentan samt haft mys med maken och våra hundar.

Som jag sagt i tidigare inlägg så är mitt största fokus på mina studier just nu och kommer så att vara fram till försommaren. Men självklart så arbetar jag lite då och då med allt jobb runt webbutiken, bokföring, marknadsföring, sociala medier, behandlar och postar beställningar precis som vanligt och mer därtill. Men jag hinner tyvärr inte tillverka lika mycket smycken som jag skulle vilja just nu. Men det kommer jag att kunna göra mer när mina kurser är avklarade.

Jag hinner tyvärr inte heller att besöka marknader just nu på grund av studierna men jag har redan ansökt om att stå på en marknad framöver till hösten och jag hoppas då på att få träffa er alla kunder och ytterligare fler gånger under hösten och vintern!

Imorgon den 21/2 är det Fettisdagen, eller semledagen som jag brukar säga och då tycker jag att man får unna sig minst 1 semla!

I butiken finns mina handgjorda semlor att beställa och de finns som örhängen, nyckelring samt som halsband och de passar verkligen att ge bort i present eller att köpa till sig själv.

Jag kommer att ta lite semester under 1 vecka mellan den 25/2-5/3, men självklart så går det lika bra som vanligt att beställa i webbutiken! Men då kommer er order att behandlas och skickas tidigast den 6/3.

Ha en fin dag och varmt välkomna att beställa smycken, följa mig och vad som händer samt att stötta mig som småföretagare!

Kram

Jessica

Lämna ett svar