HANDGJORDA SMYCKEN (HANDMADE JEWELRY)

Sedan många år tillbaka så tillverkar jag egna smycken och i början har jag sålt mina alster på olika loppisar samt tillverkat och sålt på beställning som en hobby men nu satsar jag fullt ut på det när jag har eget företag!

Jag tillverkar de flesta smycken i polymerlera samt i resin. Polymerlera är en slags formbar plast som härdas i ugnen och som man kan göra så otroligt mycket fint av! Det är det material jag använder mest och som är roligast att jobba med! Resinsmycken gjuter jag och skapar med olika former av glitter och andra dekorationer. Resinet blandas med en härdare, stelnar och är klara efter tidigast 24 h. Det är något som är så otroligt kul och som man blir lite besatt av att göra! Att göra alla stegen från början till slut och se hur ett nytt smycke växer fram är så kul!

Övriga smycken jag tillverkar består av halvädelstenar, glaspärlor av olika slag samt silverpläterade, roséguldfärgade eller guldpläterade nickelsäkra smyckesdelar. Jag köper alltid ENDAST nickelsäkra smyckesdelar från de ställen jag litar på och har handlat från länge där de kan garantera just detta.

Jag kan också grunderna i silversmide och det händer att jag gör ett och annat silversmycke med! Det kommer upp handgjorda smycken i olika material allteftersom och jag lanserar kollektioner löpande under året, och alla handgjorda smycken i butiken är designade och handtillverkade av mig.

Jag driver ett företag, betalar moms och lägger ner mycket tid, planering och jobb på mina hantverk. Så när du lägger en beställning i min butik så får du något unikt som är skapat med mycket hjärta!

Håll utkik på sociala medier där jag ständigt uppdaterar om vad som händer i min skaparstudio och i butiken!

FACEBOOK: jholt.se (jholt smycken)

INSTAGRAM: jholt.se

Kramar

Jessica på JHolt.se!