Om oss & kontakt


Hej
och varmt välkommen till jholt.se!                                                                                       

Jag som driver den här butiken heter Jessica och har lång erfarenhet av försäljning och egen tillverkning av smycken. Har under många år tillverkat och sålt mina egendesignade smycken främst på loppisar samt gjort på beställning. Jag har även baskunskaper i silversmide. Är utbildad säljare och även dipl. receptbehörig Apotekstekniker sedan 2015. Efter att ha arbetat som Apotekstekniker i 1,5 år så började tankarna på att starta eget företag komma upp oftare då jag vill kunna planera mina egna arbetstider och vara min egen chef. När jag sedan drabbades av sjukdom som gjorde det helt omöjligt för mig att kunna fortsätta arbeta som Apotekstekniker så blev jag ännu mer inspirerad på att starta eget. På så sätt kan jag själv styra över mina arbetstider och kombinera min kunskap inom försäljning med mitt stora intresse för smycken!

Sedan September 2022 så studerar jag 100 % på universitet samtidigt som jag driver företaget och pga det så kan mejlsvar dröja något längre än vanligt, men jag packar såklart alla beställningar precis som vanligt! Har jag för mycket med studierna så tar jag hjälp av maken med packningen av era fina ordrar!

 

Vad kan man förvänta sig och vad erbjuds när man handlar?

I min smyckesbutik så erbjuder jag handgjorda egentillverkade smycken i olika material som t ex polymerlera, resin, med pärlor samt halvädelstenar. Hos jholt.se erbjuds unika smycken.

Jag driver ett företag, betalar moms och lägger ner mycket tid, planering och jobb på mina hantverk. Så när du lägger en beställning i min butik så får du något unikt som är skapat med mycket hjärta!

Kundtjänst, rådgivning, kontakt

Då du handlar på jholt.se så erbjuds snabb och effektiv kundservice och tanken är att kunna svara på mail inom 48h. Du når oss på följande mail: jessica@jholt.se eller joakim@jholt.se.

Hur ser jag vad som händer i butiken?

Vad som händer i butiken som t ex nyheter, trender, nyinkomna varor m.m kommer att dyka upp och visas i sociala medier via butikens Facebooksida och Instagramkonto. På butikssidan kommer det såklart också att finnas information om saker som händer så håll utkik även där! 

VARMT VÄLKOMMEN TILL jholt.se och min värld av vackra smycken!

Kram Jessica